Blijf zitten waar je zit…terugblik, ambities, dec. 2019

Blijf zitten waar je zit…
Een terugblik op onze ervaringen van het afgelopen jaar en iets over onze ambities in 2020

Alles heeft altijd een voorgeschiedenis. Niet altijd zijn die verhalen even interessant. Daarom beperken we ons hier tot wat we in 2019 hebben gedaan. “We” is hier in de eerste plaats de stichting Dappere Dames, een buurtgebonden organisatie van vrouwen waarvan een belangrijk deel met een eerste of tweede generatie Marokkaanse migratie-achtergrond. Niet minder belangrijk zijn de andere vrouwen die door hun aanwezigheid en deelname de open- voor-allen sfeer helpen vestigen. Dappere Dames heeft drie dagen per week het gebruiksrecht van het buurtgebouw Batavia. Bij een aantal activiteiten krijgen ze steun van de stichting Buurtschouders. Dit is een kleine organisatie met kennis van thema’s als opleidingen, wetten, regels en subsidiezaken en om die reden door Dappere Dames gevraagd om hen tijdelijk te steunen. Lees de hele notitie

Dit bericht is gepost in Beleid. Bookmark de link.